Fluoriet uit Erongo Namibië

Vorige Artikel 34 van 44 Volgende
€ 5,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Afm: 3.5 x 2 x 1.5 cm

Gewicht: 17 gram

Fluoriet uit Erongo, Namibië is een hele krachtige Fluoriet die de kleuren blauw, groen, wit en paars in zich heeft. De meerdere kleuren in dit kristal en vaak in lagen symboliseert allerlei innerlijke groeiprocessen op meerdere lagen.

Fluoriet uit Erongo, Namibië, werkt harmoniserend en brengt je energie in balans. Deze Fluoriet biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Fluoriet uit Erongo werkt met diverse lichtmeesters en galactische stralen samen, dit varieert per kristal en hangt van de kleursamenstelling af.

De witte band brengt vooral hoger licht in je systeem. Het opent je bewustzijn.

Het paarse werkt sterk openend op je hogere chakra’s.

Het blauwe brengt vooral diepe healing op je keel en schoudergebied en opent je kanalen naar lichtmeesters, gidsen en engelen, maar ook naar je hartverbinding. Het is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen. Het meer zeldzame blauwe gedeelte in deze steen is sterk verbonden met het keelchakra, versterkt creativiteit, ordelijk denken en heldere communicatie. Het kalmeert of wekt energie op, afhankelijk van de fysieke of biomagnetische lichamen.

Het groene gedeelte heelt op alle levels en aardt overvloedige energieën. Hij reinigt krachtig je aura, chakra’s en mentaal. Hij helpt je hartzaken te helen en problemen om te zetten in universele liefde. Hij haalt informatie uit het onderbewuste en maakt deze bewust. Hij helpt je intuïtie te begrijpen. Groene Fluoriet kalmeert en geeft je moed om je ideeën en bewustzijn te vergroten en helpt je te groeien.

Fluoriet uit Erongo reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief bij straling, verwijdert negativiteit en stress. Het aardt en integreert spirituele energieën, lost vastgeroest gewoonten op, brengt onderdrukte gevoelens naar boven en vergroot het zelfvertrouwen. De steen is behulpzaam bij het studeren en werkt goed bij infecties, tanden, cellen, botten. Als elixer zeer krachtig tegen virussen. Huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Verlicht bij artritis en reumatiek.

Aanbieding

© 2016 - 2021 Magic Angels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel