Caribbean Blue Calcite schedel

Vorige Artikel 12 van 59 Volgende
€ 99,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Gewicht: 416 gram

Afm: 6.5 x 8.5 x 6 cm

Heel apart met natuurlijk drusy op het achterhoofd .

Wetenschap en oorsprong van Caribische blauwe calciet
Caribbean Blue Calcite is een heel nieuw combinatiemineraal dat onlangs in 2019 in Pakistan werd gevonden. Het is een combinatie van een zeer lichte oceaanblauwe calciet en lichtbruine en witte aragoniet. De kleur van de steen trekt onmiddellijk je aandacht, naast de kleine spleten en knobbeltjes in de structuur (sommige kunnen zelfs een kleine druzy-coating hebben)

Deze Aqua blauwe Aragonite torens geven grote oceaan vibes! Bezit je eigen stukje van de zee.

Rustgevende blauwe calciet "oceanen" voldoen aan aarding aragoniet "zand" - allemaal in hetzelfde stuk!

 

Uit Pakistan zijn deze "Carribbean Blue" specimens in het laboratorium getest en er is vastgesteld dat ze niet echt calciet zijn, maar ook aragoniet. Deze  zijn snel een favoriet van Magic Angels geworden!

Deze steen is erg rustgevend. Over het algemeen helpen blauwe calciet en aragoniet om blokkades in het derde oog te verwijderen en stimuleert het iemands intuïtieve en paranormale vermogens. Het kan helpen bij het ontwikkelen van innerlijk zicht en helderziendheid. Het kan iemand helpen gevoeliger te zijn voor de gedachten van anderen en het verbetert telepathie en psychische communicatie over lange afstanden.

Voeg tijdens je  meditatiesessie deze steen toe aan je cyclus en begin er energie uit te halen zodat je hem naar binnen kunt kanaliseren. Een van de eerste dingen die ik  heb opgemerkt, is het algehele gevoel van kalmte en sereniteit dat mijn fysieke lichaam overviel. Dit stelt iemand in staat om gemakkelijker uit zijn fysieke lichaam te "glijden" en op te stijgen naar hogere trillingen. Dit is een plek waar je eindeloze hoeveelheden kennis over jezelf kunt opdoen . Bewaar deze steen naast uw bed voor een beter perspectief van uw dromen, evenals een extra krachtbron om te helpen bij lucide dromen en astrale reizen.

 

From Pakistan, these "Carribbean Blue" specimens have been lab tested and found to actually not o my be calcite but aragonite as well.  These  have quickly become a Magic Angelsfavorite! 

This stone is very soothing.  In general, blue calcite and aragonite helps remove blockages in the third eye and stimulates one's intuitive and psychic abilities. It can aid in developing inner vision and clairvoyance. It can help one be more sensitive to the thoughts of others and it enhances telepathy and psychic communication over long distances.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,4 Kg
© 2016 - 2021 Magic Angels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel