Calciet Oranje Alien Starbeing schedel

Vorige Artikel 10 van 59 Volgende
€ 49,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Af: 5.5 x 6 x 5.5 cm

Gewicht:302 gram

Een alien schedel verbindt op een prachtige manier de mens, de sterrenvolkeren, kosmos en onze natuurwezens met elkaar... als energieen die samenwerken.  We worden door deze schedels  geactiveerd om vanuit het diepste van ons wezen onze rol te vervullen als kosmisch Mens en Aardehoeder.

Oranje calciet

Deze kleur doet aan de zon denken.

De warmte en levensblijheid die Oranje Calciet tot stand kan brengen, heeft op mens en dier een positieve uitwerking. Mensen die emotioneel vastzitten, verslaafd, of apatisch zijn en het idee hebben dat iedereen tegen ze is, krijgen door oranje calciet de kracht om hun levensstijl te veranderen. Ook neemt hun eigenwaarde toe. Oranje calciet geeft groei en bloei op allelei gebied en versterk de creativiteit en artistieke kwaliteiten. Deze steen is heel goed voor de zonnevlecht en daardoor heel goed voor de maag, milt, pancreas, darmen, darmkrampen en darmziektes. Bij eetstoornissen zoals anorexia en boulimia of als je geen eten kunt verdragen, bij voorbeeld door voedselvergiftiging. Ook kan het water hiervan worden gedronken.

Oranje calciet versterkt ook de voortplantingsorganen en de sexualiteit. Bij ziekte of een mindere periode geeft de oranje calciet weer nieuwe levenslust en heeft een positieve invloed op het herstel. Hij stimuleert ook de tanden, kiezen en botopbouw.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,4 Kg
© 2016 - 2021 Magic Angels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel