Korrelwierook Incense Magic

Waarom natuurlijke  wieroken

Deze natuurlijke wieroken, grondstoffen en pure line wieroken hebben wij gebundeld in een serie die een helende en ontspannende werking hebben op lichaam en geest.Pure Magic werkt in een groene omgeving en gebruikt recyclebare verpakkingen. Waar vegan well being voor anderen een toenemende trend is, is het voor ons een filosofie waarbij effectiviteit, duurzaamheid en gebruiksgemak enkele belangrijke hoofdregels zijn.

 

Wieroken, gewoon omdat het heerlijk kan ruiken, 

net dat beetje extra sfeer geeft op welk moment dan ook....

Of branden met een diepere betekenis. 

Wanneer we om ons heen kijken zien we veelal dingen gebeuren en ontstaan vanuit " reactie" ......

Dit is een aangeleerde gewoonte en zit in een ieder van ons....

Het maakt het ons leven soms makkelijk voor ons gevoel, maar vaak ook een stuk ingewikkelder. 

Je raakt steeds verder van jezelf verwijderd en leeft volgens de principes van reactie.
Wanneer we 1 lettertje omdraaien in dit woord....gaan we naar het woord : 

Creatie....


Wat eigenlijk wil zeggen dat in zeer veel situaties , ook de verdrietige, vervelende, of lastige... 

U datgene kan creëren wat bij kan dragen aan een stukje groei , ervaring en uiteindelijk rust en vrede in jezelf. 
Bij wieroken kan het om meer gaan dan alleen maar iets lekker vinden ruiken.
Zelfs wanneer een geur u tegenstaat heeft het u vaak veel te vertellen...
Wanneer u bijvoorbeeld geen fan bent van een " rozengeur" , heeft dit vaak te maken met een stuk zelfliefde wat er nog niet mag zijn.... 

Probeert u eens echt te voelen wat een geur met u doet...

En laat het u ook aanwijzen waar u nog aan kunt werken of wat er geheeld mag worden.
Kortom bij het ervaren van geuren kunt u echt iets laten gebeuren in uw leven!
Wanneer u vragen heeft of een persoonlijke wierook samen wilt laten stellen neem dan gerust contact op. 

Sorteer op
per pagina
 • Acacia
  Acacia

  Deze prachtige geur heeft een ontspannende werking op de geest .Heeft een zuiverende werkingop lichaam en geestWerkt rustgevend bij depressiviteit, stress en nervositeitGlazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Amber
  Amber

  Deze prachtige geur heeft een ontspannende werking op de geest .Werkt goed bij meditaties, verlicht de geest en bevorderd het innerlijke gezichtsvermogen.

  Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Ancient Times
  Ancient Times

  Een delicate geur welke je op meditaties op een zachte manier meeneemt naar oude innerlijke wijsheden die we allemaal op hebben gedaan en ons nu weer gaan mogen herinneren. Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Ancient Wisdom
  Ancient Wisdom

  Zuiverend en creeert een "geweide sfeer" Bied een krachtige bescherming helpt om contact te maken met ons hogere zelf zodat we kunnen putten uit onze bron van oneindige wijsheid.Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Angel Love
  Angel Love

  Ik heb iets om je te troosten, zegt de engel hij geeft je dit potje , het is een geheim dat wij engelen delen met de vogels. Als je droevig bent, als je zo treurig voelt dat je niet meer kunt glimlachen open dan dit potje en denk…

  € 9,95
 • Angel Music
  Angel Music

  De muziek van Engelen vertaald in geurhet neemt je mee in hemelse geuren en vertaald dit naar klanken.Wees hiervan bewust tijdens het branden.Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Angel Trust
  Angel Trust

  Liefde zonder voorwaarden. Er wordt van je gehouden, niet om wat je doet maar om wie je bent, een basis gevoel waar we allemaal naar verlangen in deze tijd waarin zoveel van ons verwacht wordt....Glazen potje 42 gram 100%…

  € 9,95
 • Angels in Progress
  Angels in Progress

  Ik heb iets om je te troosten, zegt de engel hij geeft je dit potje , het is een geheim dat wij engelen delen met de vogels. Als je droevig bent, als je zo treurig voelt dat je niet meer kunt glimlachen open dan dit potje en denk…

  € 9,95
 • Ashoka
  Ashoka

  Deze prachtige geur staat voor verlichting en visie en tolerantie zaken die niet meer van zelfsprekend zijn..... Ook is hij beschermer van de dierenGlazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Basilicum
  Basilicum

  Stimuleert u in onbewuste processenVersterkt en reinigt het auraHeeft een sterk beschermende werkingGlazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Benzoin
  Benzoin

  De Egyptenaren gebruikte het voor mengingen die hun vreugde schonkeneen zachte balsemachtige geur werkt ontspannendgeeft innerlijke vr4ede en ontspand Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Benzoin Braun
  Benzoin Braun

  De Egyptenaren gebruikte het voor mengingen die hun vreugde schonkeneen zachte balsemachtige geur werkt ontspannendgeeft vertrouwen en helpt stress te verminderen Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Benzoin Red
  Benzoin Red

  De Egyptenaren gebruikte het voor mengingen die hun vreugde schonkeneen zachte balsemachtige geur werkt ontspannenden verdiept tijdens meditatie Glazen potje 42 gram 100% natuurlijk!

  € 9,95
 • Black Copal
  Black Copal

  Heeft een zware balsemachtige mysterieuze geur die grondig zijn werk doet. Zorgt dat we makkelijk contact krijgen met ons Hogere Zelf en onze Creatie. Werkt kalmerend en is bijzonder behulpzaam bij het leren kennen en accepteren…

  € 9,95
 • Blue Flame
  Blue Flame

  Deze machtige geur verbindt met bescherming en kracht en maakt wonderen mogelijk. Versterkt het geloof in vervolmaking van je ziel maar is ook een hulp bij bescherming tegen demonen en negatieve entiteiten. Werken met de Blue…

  € 9,95
Sorteer op
per pagina

Aanbieding

Unity Stone Madagascar € 199,00 € 159,00
© 2016 - 2021 Magic Angels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel